tisdag 31 augusti 2010

Titt ut...

Titta vem man hittade på Salvans blogg! Men inte var det i lördags, det var en fredag i slutet av juli med en bränna från Ibiza, en klänning från en hippiemarknad och en kropp som inte kunde sluta dansa.

/A

Freitag


Vi tar över Salongen på säsongens sista fredag! Förra gången vi spelade hade vi finbesök av Flo Rida och vi stod på både högtalare och bardisk och dansade. Att Salongen slog barrekord den kvällen är bara en liten parentes...

Det vi vill få sagt är helt enkelt att på fredag blir det om möjligt ännu bättre!

OSA senast 20.00 till lesfrancofilles@gmail.com för fri lista hela kvällen och alla fina flickor som vill komma på drinkbjudning klockan 22 skriver DRINK i ämnesraden! Pojkar får komma lite senare.

Bisous,
Anna & Karin

Tankar från ett ensamt skrivbord

Jag har känt mig fruktansvärt liten och obetydlig i dag. Jag har suttit vid mitt skrivbord här på jobbet och inte överhuvudtaget gjort någon nytta. Jag väntar på ett case för ett jobb, telefonsamtal från ansvariga för ett annat och på att lokalredaktionen i Göteborg ska göra en intervju åt mig för ett tredje. Under tiden sitter jag här och väntar.

Gick och åt lunch alldeles ensam och kände mig som det utfrysta barnet i skolan. Fällde en tår inombords och ifrågasatte min sociala kompetens och till slut hela min existens.

Alla är upptagna med egna jobb, ingen behöver hjälp och dagchefen vågar inte lägga något eget dagsuppdrag på mig än. Jag är onödig: den oklippta tånageln som skaver i någons gympasko.

Men, det börjar ljusna nu. Tror att min handledare tröttnat på mig, för nu funderar han på att skicka mig till Göteborg för att göra intervjun själv. Jag tackar och tar emot: han får gärna tröttna på mig så länge det leder till en arbetsresa till Göteborg.

/Karin Moberg, Göteborg (inom kort förhoppningsvis)

Buhu...

Jag har fått en infektion i mitt ärr. Aj aj aj... Så nu måste jag äta antibiotika i en vecka, något som jag inte gjort på flera år. Hatar att äta penicillin för man blir så himla trött och det är inte bra för kroppen. Har bunkrat upp med massa probiotika för att rädda det som räddas kan.

Nu tvingar min kompis mig till gymmet. Fan, jag som myst ner mig i soffan framför Nyhetsmorgon. Karin, när gör du ditt första appearance?

/A

söndag 29 augusti 2010

Märklig art den där människan

Är det så här folk har det? Jobbar och sliter hela veckorna för att sedan ligga halvt medvetslösa under helgen? Jag är helt slut. Har krupit ner under duntäcket och slötittar på gamla äventyrsfilmer. Det är visserligen fantastiskt roligt på fyran, men kommer resten av mitt liv vara dedikerat åt jobb nu?

Här är något som jag reflekterade över en dag för länge sedan då jag kände att livet var rätt meningslöst:

Jag tänker på mänskligheten: förmodligen den onödigaste djurarten som någonsin flanerat på denna jord. Tänk dig en vanlig svensk. Dygnet har 24 timmar varav nio timmar går åt till jobb (en timme reserverad för lunch). Räkna bort minst en timme för transport till och från arbete, en timme för frukost, tandborstning etc, och åtta timmars sömn. Det ger fem timmar per dygn över till annat. Vad gör de då? En timme går åt till middagsplanerande och ätande och en timme för att varva ner. Tre timmar kvar. Sedan ska de titta på rapport och någon mysig film för att koppla av och fly vardagen. Dygnet är slut. När fan ska man leva? Lördag och söndag? Vem kom på den absurda idén att endast 29% av livet ska vara ledig tid? Oftast har man dessutom flera "måsten" att ta tag i på helgen, så fritiden förvinner ändå. Hur kan en art som baserar hela sin existens på ett påhittat låtsasting – pengar, överleva?

/K

lördag 28 augusti 2010

Stand up

Soran är förutom att vara en jävligt vass komiker också en fin vän, så på måndag räknar jag med att alla sitter bänkade framför teven och kollar på detta:

/A

Vilken kväll!

fredag 27 augusti 2010

The club can't even handle me right now

Den här låten är så inte jag. Men den sitter som berget i hjärnan, som ett eget soundtrack för kvällen... Bör jag vara orolig?



Vi spelade inte förra helgen och det kliar i fingrarna som bara den, bådar gott! Vi ses väl? Jag lovar att dansa med alla som vill dansa för jag har råkat ut för happy feet efter den där dansveckan! Om någon kompis är danssugen och inte har två vänsterfötter så tycker jag att ni joinar mig på söndag. Då tänkte jag göra detta. Ambra kommer att köra feminine vibe jazz och 100 pix är som hittat!

/A

TGIF

I kväll släpper vi alla hämningar och rockar loss på Hell's Kitchen. Be there or be... Ja, ni kan resten. Maila lesfrancofilles@gmail.com för lista.

torsdag 26 augusti 2010

Update

"Snitta" my ass. Det var ju typ en operation! I alla fall för tjej som aldrig brutit något och aldrig sytt ett stygn. Det tog under en halvtimma så jag antar att det gick bra, det som oroar mig mest nu är hur det ska kännas när bedövningen släpper, så jag har tagit en Alvedon och en Ipren och toppat med lite Cocillana.

Ska försöka sova två timmar, sen har jag möte och en torsdagsmiddag att ordna med. Kan bli intressant om jag fortfarande ser ut som en ledsen hamster.

/A

Hjälp!

Idag ska jag ta bort ytterligare en visdomstand, men denna är inte helt ute än så den ska "snittas" ut, som min tandläkare så betryggande uttryckte det.
här såg det ut sist, tyvärr tror jag inte att jag kommer skratta lika mycket idag.

/A

onsdag 25 augusti 2010

Chicago

Anna ska till LA och New York, själv besökte jag i dag Sveriges (självutnämnda) svar på Chicago: Eskilstuna. Var likheterna ligger kan jag inte svara på. Min kameraman varnade mig dock för finnar med knivar, eventuellt bärandes på virke för svartbyggande av bastu.

/Karin Moberg, Eskilstuna.

Knockdown

Ikväll ska Sarah och jag köra ett boxpass ihop. Det ska bli spännande... Jag hade en kort karriär som thaiboxare. Jag gick cirka fem gånger i Slagskeppets tjejgrupp på lördagmornar. Jag upprepar; lördagmornar.

Men jag var helt okej, sparkade som en balettdansös fick jag höra. Jag tog det som en komplimang, men jag misstänker att det inte var riktat som en. Hur som helst balettsparkade jag min kompis Lina i huvudet och i det ögonblicket var min thaiboxningskarriär över.

Ikväll satsar jag på att knocka Sarah à la Mighty Mo. Han är min favorit när det kommer till K-1 och har en helt sjuk högerkrok. Sarah är nämligen lite längre än jag, men klarar Mighty Mo att knocka någon som är 33 cm längre så ska jag nog klara en längdskillnad på 10 cm.

Bitch, you're going down!





/A

tisdag 24 augusti 2010

Farbror Silbersky

Jag intervjuade bland andra Leif Silbersky i dag och önskade bara att han var min farfar, för han verkade så himla mysig. Han gav mig en klapp på axeln när vi var klara, men det kändes inte alls som en överlägsen sådan, utan mer som en gest att jag skötte mig bra. Mysfarbror.

Gjorde också en undersökning av hur mycket pengar som Sverige har skänkt till Pakistan i jämförelse med Haiti: skrämmande låg siffra.


/K

Fyndigt

Mina gamla hoods... Trist att de torskade, undrar lite vad de skulle ha kunnat få reda på i annat fall. Tror snacket i lärarrummen är allt annat än korrekt faktiskt.

/A

Barnasinnet i behåll

Härligt att veta, för jag har inga planer på att förlora mitt barnasinne. Skulle jag göra det kan jag alltid hoppas på att bli lite dement på ålderns höst och återfå det.

På tal om mitt barnasinne, så bokade jag idag min resa till LA och NY i slutet av oktober och början av november. Min syster bor i LA och jag har inte träffat henne sedan i mars och saknar henne massvis, i NY har jag massa vänner som jag inte träffar så ofta och sen råkar det vara Halloween...

De som känner mig vet att det bästa jag vet är att klä ut mig. Kan ju bjuda på lite exempel:

/A

måndag 23 augusti 2010

Det spelar ingen roll om man är vuxen

Det där med kräftskivor är förödande för alla. Här är bildbevis:
Efter kräftskiva förra året:

Efter kräftskiva -08:

/K

Still learning

Karin är vuxen medan jag kan konstatera att jag fortfarande har en del att lära.

Till exempel att det inte är någon bra idé att dra ut på krogen efter en kräftskiva och skulle man mot all förmodan göra det, bör man undvika fotografer till varje pris.

Annars kan det gå så här...

/A (FML)

Välkommen till vuxenvärlden

För första gången på länge studerar jag mig själv i spegeln. Vem är det jag ser?

Jag är vuxen. Det är inte bara rynkorna runt och mellan ögonen som avslöjar mig. Hela utstrålningen är förändrad. Jag konstaterar att jag inte längre är ansvarslös, kan leva på någon annan eller inte behöver stå för mina handlingar. Jag kan inte längre luta mig mot mina föräldrar utan kan bara lita på att mina egna ben bär mig.

Förra helgen fick jag frågan av en dörrvakt: ”Hur gammal är damen?”, jag svarade 23 innan jag kom på att jag ljög. Jag är inte längre 23 och jag behöver inte längre låtsas att jag är äldre än vad jag är för att bli accepterad i det samhälle i Sverige som kallas vuxenvärlden.

Så här sitter jag i min kavaj och för första gången känner jag att jag har växt i den. Känslan av att någon plötsligt ska komma på mig, förstå att jag inte hör hemma, att jag bara är fejk, är försvunnen. Jag har rätt till mina åsikter, jag har något att säga, jag är insatt, jag har en röst och jag har rätten att använda den.

Inget plagg i min garderob är längre till för att växa i, istället sorterar jag ut IKEAkasse efter IKEAkasse med urvuxna barnkläder.

/K

söndag 22 augusti 2010

Singö

Jag har äntligen skaffat Final Cut (ett redigeringsprogram) och eftersom jag har en beroendepersonlighet kan inte jag göra någonting med måtta, så det enda jag gör just nu är att klippa ihop filmer. Jag och Tobias var ute på mitt land i våras, så här såg det ut då:

/K

Danse

I går kom jag hem från jobbet och orkade vara vaken i ungefär en halvtimme. Vaknade klockan åtta, så på kvällskvisten var jag alldeles för seg för att orka palla mig ut. Men nu känner jag att jag är lite sugen på det här:


/K

torsdag 19 augusti 2010

Jag DÖR!!!

Jag vet att man inte ska hänga ut folk och så...
Men det skiter jag fullkomligt i! Fick det här mejlet på Facebook just:


Vad ska jag svara!?

/A

Kära Aftonbladet

Tjenis penis, hur tänkte ni nu?

Och nej, jag tänker inte betala 7 kr för att läsa resten. Men bildvalet var intressant. Tack för det skrattet.

/A

Nej nej nej!

Karin, du får inte dricka så där mycket kaffe! Den spelningen som du fick akut magkatarr på klockan halv fem var mindre rolig... Du får joina mig i min nya hälsosamma livsstil istället. Morgonpromenader, frukt och nyktra helger.

Fy fan vad tråkigt det lät.

Jag har drabbats av någon slags jobbig rastlöshet. Jag vill lära mig något nytt, jag vill resa långt bort och jag vill träffa nya spännande personer.

Lättare sagt än gjort. Jag kan i alla fall börja med en enkel grej som jag tänkt på länge: jag letar efter nya partners (Karin - you're fab but oh so busy right now).
  • Någon kille eller stark tjej som vill gymma med mig en eller två gånger i veckan. Måste vara på Sats Odenplan eller helst Tule. Mycket fria vikter och helkroppsövningar. Då kan jag bjuda på en PT-timma eller två.
  • Någon kille som vill dansa salsa med mig! Så jäkla coolt att kunna... Jag kan dock inte garantera att jag inte kommer att trampa dig på tårna.
Eftersom jag är en ohemlig person så står mitt telefonnummer under info. Men snälla, ring inte kl 03.28 från dolt nummer utan att ha något att säga ens. Det gör mig lite irriterad, besviken och framförallt så förstör det min sleep cycle app.

/A

Och

Jag har även druckit sju koppar kaffe. Satsar på framskridet magsår lagom till valet.

/K

Hej, Karin Moberg, TV4 Nyheterna

I dag har jag:

  • Hetsringt olika myndigheter för att få reda på hur många elmätare som inte fungerar i Sverige.
  • Pratat med en advokatbyrå för att få reda på om landstinget har gjort något olagligt.
  • Pratat med alla partisekreterare för att få fram konkreta uppgifter (lätt att få från politiker...) kring vilka tre hjärtefrågor som är viktigast för de olika partierna och vad de kommer att kosta.
  • Luskat i sjukdomsfall på grund av piercningar.
  • Fått Svensk Servicehandel att säga att ”Det är förjävligt!”.
  • Sammanställt en lista över alla valmanifest.

Jag har fortfarande två timmar kvar att jobba och sedan följer ett jobbmöte.

Jag kommer sova så gott i natt.
/K

onsdag 18 augusti 2010

Vardagskomik

Sånt här får mig att börja skratta högt för mig själv när jag traskar Odengatan hem...

Tyrolerplagg?
Som att "tyrolerplagg" är något som man vanligvis har ett litet lager med. Eller är det någon tysk som älskar Oktoberfest som har trillat av pinn och hela dödsboet gått till Humana second hand? Hur som helst: om någon känner ett starkt behov av ett par läderhosen, så vet ni var det finns. Och till halva priset också! Vad vet jag, det kanske är nästa stora trend.

/A

Psykon

Jag och Tobbe står med öppet fönster och skriker på varandra:
"Du har ju varit otrogen!"
"Men det räknas inte om man kramas på jobbet!"
"Rör mig inte! AJ!"
"Det här skulle aldrig hända om du inte hade legat med trädgårdsmästaren!"
Och sen tittar vi ner på gatan och fnissar.

/K

Viktigt med rätt träning och så...

Anna jag är helt med dig. Så här effektivt tränar jag:


/K

Just do it

Jag är en okomplicerad människa för det mesta. Antingen är jag glad eller sur. På eller av. Pigg eller trött.

Detsamma när det kommer till träning. Efter två månaders diet bestående av pizza, hamburgare och alkohol kombinerat med minimalt med fysisk aktivitet, chockade jag kroppen med 16 timmar träning förra veckan. Väldigt lägligt anlände mina nya löpskor i måndags och jag fick ett ryck och köpte superproffsiga cykelskor också (ja, det var ju det där med on eller off, kör jag spinning så kör jag bara 90- eller 120-minuters pass).

Så nu jävlar! Är uppe i 5 timmars träning den här veckan och drar iväg på dansaerobics om en timma. Någon som vill joina?

Måste passa på att tipsa om det här också (klicka på bilden):

Självklart springer jag för Daniella och Östermalm. Let's do this!

/A

Success

Karin, du gjorde min dag! Du gjorde faktiskt min dag igår också utan att veta om det. Jag passade på att ladda över lite bilder och dansfilmer från min kamera, och döm av min förvåning när jag hittade den här:




Ett 40-tal viga tonåringar, en väldigt besvärad Johan och en retstickig Karin.

/A

Error

Jag visste inte att folk tyckte att jag så desperat behövde ett dagjobb. Statusuppdaterade på facebook: "Första dagen på jobbet" och fick väldigt många kommentarer och "likes". Min karl slängde ur sig "Så sjukt skönt att du inte kommer ligga hemma och dröna längre!".

Jag var motiverad, jag var exalterad och jag var preparerad. Men vad hände? Antiklimax. Titta så förstår ni:


/K

Burlesque!



Jag har alltid varit svag för dansfilmer, show girls och korsetter så jag hoppas verkligen att den här filmen håller vad den lovar (och Cher! Den har Cher!). Det vore ju kul för fröken Aguilera om hon fick lite revansch också med tanke på hur floppig hennes senaste skiva var...

/A

tisdag 17 augusti 2010

Praktikanten

I morgon börjar min praktik. Sköter jag mitt jobb rätt kommer ni alltså att kunna se mig på TV4 Nyheterna inom en snar framtid. Jag är extremt nervös, men känner att jag prioriterar helt korrekt då mitt största huvudbry är vad jag ska ha på mig första dagen.

/K

söndag 15 augusti 2010

En italiensk familj på gränsen till sammanbrott

Filmen var fantastisk trots en urtöntig titel.

Ett jättefint citat i slutet av filmen, som jag inte riktigt minns ordagrant, gick något i stil med "skriv om allt vi lyckats med, och framförallt allt som vi misslyckats med, för att vi är så små och livet är så stort". Livet är verkligen stort men också ömtåligt vilket jag tror att många glömmer eller förtränger.

För snart tre år sedan dog min pappa... Något jag nog ännu inte riktigt greppat. Kanske för att jag är så liten och livet är så stort, och framförallt vad som sker efter...

/A (lite öppnare än vanligt)

Fashion

Fredags var fantastiskt! F12 är fantastiskt, Putte är fantastisk och alla fina vänner är fantastiska.

Nåt annat som är fantastiskt är detta:

Osa HÄR, koden är 2424.

Nu sticker jag på bio med Johan. Johan som Karin släpade med till min sista danslektion med Jennie Widegren... Hans ansiktsuttryck var priceless när ett 40tal flickor låg och strechade i split.

/A

lördag 14 augusti 2010

Världens bästa kväll

Bästa kvällen någonsin igår! Vi hade så fantastiskt roligt: fina flickor på drink på terrassen och därefter bästa röjet i salongen (som slog barrekord!). Riktigt härlig blandning av folk och alla verkade vara på sitt allra bästa humör. Tror tyvärr inte att Anna tog en enda bild...

Nu ska jag dö i soffan framför Star Wars.

/K

fredag 13 augusti 2010

Kärlek

Jag har en känsla: att ikväll kommer att bli en bra, bra kväll.

Jag och Anna har inte känt varandra särskilt länge, inte ens ett år, men vi har ändå kommit extremt nära varandra. Vi grälar som systrar, slåss som bröder, tjatar på varandra som gamla mammor, men kvällarna slutar nästan alltid med världens ärligaste kärleksförklaringar:

"Jag måste verkligen säga det här: Jag älskar dig så sjukt mycket!"
"Jag med!"
"Nej, men verkligen! Du är så jävla bra!"
"Men du är så jävla bra! Alltså jag älskar dig!"
osv...

Känner på mig att stämningen kommer att vara på topp ikväll.

/K

torsdag 12 augusti 2010

Let's OD on dopamine and endorphins!

På fredag huserar vi i Salongen och vi kan utlova ett sällan skådat fylleslag!

Jacob Ramberg bjuder in sina närmsta till middag och vi bjuder in våra bästa (er alltså!) till stor fest. Det ryktas även att Flo Rida med entourage ska titta förbi, så vi är fyllda av förväntan. Vi tänker leverera våra röjigaste låtar från öppning till stängning och varken en strupe eller armhåla ska vara torr - så glöm inte deodorant och parfym. Och dansvänliga skor.

Vi båda förbereder oss i bästa Rocky-manér. Karin keeps dancing on her own framför spegeln och Anna har tagit sig vatten över huvudet på någon danskurs.

För fri lista så OSA:r ni som vanligt till lesfrancofilles@gmail.com innan kl 20.00! Och den gäller hela kvällen! Det ni.

OOxxOOXoXXx
(Hug hug, kiss kiss, hug hug, big kiss, little hug, kiss kiss, little kiss)

/ Anna & Karin

onsdag 11 augusti 2010

Alternativt Power rangers

/A

Letar du efter en båt?

Om du är sugen på att köpa båt så är den här pärlan, belägen vid Skeppsholmen, till salu:

/K

I left my head and my heart on the dancefloor

Jennie Widegren, say no more (och nej, det ser verkligen inte ut sådär när jag försöker).

Stormtrooper

Jag tänker bara på en enda sak när jag ser OBH Nordicas nya espressomaskin.

Beror det på livlig fantasi eller att jag inte känner igen en espressomaskin när jag ser en för att jag inte dricker kaffe?

/A

tisdag 10 augusti 2010

Me so horny - Horny so me

Det händer grejer nu! Hade ett roligt möte igår och har ett roligt imorgon... Exciting!

Karin har gått lös på bloggen så den är lite snyggare och lite mer funktionell och det är ju bra och kul. Till vänster så kommer ni se att vi lägger in låtar vi tycker är softa och allmänt braiga.

Till exempel en favorit: Horny so me med LunyP, som är samplad från Me so horny, som i sin tur har en riktigt härligt retro video...



/A

Inte undra på att hon söker...

Är det bara jag som tycker att reklamen till Ensam mamma söker som går på 3an nu är lite obehaglig? De sitter på stenar i vattnet och tvättar barnkläder och ska väl se svenska och vackra ut, men jag tycker bara att de ser riktigt risiga ut.

Men jag kanske har fel? Det kanske är det där som killar vill ha.

/A

Hur tänkte du nu?


Och du ska vara med på Allsång på Skansen därför att...? Hela Sveriges (Svennes) kändisspan.

/K

We still love Janelle

måndag 9 augusti 2010

Har kommit på hur man håller sig smal


/K

Endorfiner en masse

Förnedra mig själv var väl lite väl starkt. Efter 10 år och 10 timmar i veckan de sista åren sitter en del teknik kvar ändå... Det är styrkan och smidigheten som är lite ringrostig.

Dansade till Telephone med Jennie och den här softa låten med Ambra. Filmade henne på slutet, det såg väl inte riktigt sådär bra ut när jag körde, men det tar sig nog!

/A



Anna är galen

Anna frågade om inte jag också skulle hänga på och förnedra mig själv på den här Bouncegrejen. Aldrig i livet! Jag har för fan svårt att gå upp ur sängen för att jag har sådan sjuk träningsvärk efter helgen på Hell's. Min rumpa kommer förmodligen aldrig att återhämta sig, och då dansade jag ändå bara "stå på samma ställe"-dansen:



/K

Let's bounce!

Idag är första dagen på Bounce summercamp vilket innebär att jag och massa tonåringar kommer att dansa 2 x 1,5 h per dag i fem dagar.

Jag kommer förmodligen att vara äldst och garanterat att vara mest avdankad. Jag var 18 när jag lade dansen på hyllan, men jag kan inte hålla mig från danssalen när bl.a. Jennie Widegren och Ambra Succi undervisar. Jag vet redan nu att träningsvärken den här veckan kommer att vara brutal, men vad är det man säger? No pain, no gain.

Om jag inte är alltför urusel ska jag lägga upp videos, men det finns en överhängande risk att det inte händer...

/A

söndag 8 augusti 2010

Fuck the pain away

Jag och Karin har slutat nästan alla våra gig med den här låten:



För att markera att nu, nu är det slut. Klockan är 05.00 och det är dags för alla tappra, berusade unga själar som förgäves sökt ett kvart i fem ragg att snubbla vidare ut i sommarnatten.

Näst sista låten var däremot den här och den gör mig lycklig och lite extatisk. Jag vet inte om jag är patriotisk, men jäklarns vad mycket bra svenska artister det finns just nu! Känns som att alla mina favoritlåtar är svenska på ett eller annat sätt (artist, remix, producent). Jag kanske inte är en frankofil längre...



/A

Men..

Hur cool är man om man har solglasögon inomhus? Mike har missuppfattat läget tror jag.



/K

Så förra sommaren och lite nytt

Alla har väl sett den här supersnygga videon från Make the girl dance, men den tål att repeteras igen och igen, bara för att den är så bra..



Och de har en nyare som inte heller är så dålig, älskar deras koncept.



Gårdagen var magisk förresten. Röj, röj, röj.

/K

lördag 7 augusti 2010

Lågt Karin, lågt.

Vad ska man göra när det inte går att stänga av ljudet på mobilen och den piper så fort nåt händer på ansiktsboken? Du kanske får ta in på vandrarhem nästa gång du är hemlös.

Stökig kväll igår! Lite bilder från min kamera som levde sitt egna liv under kvällen:

Var helt slut när jag gick hem. Tog en paus i trappan upp till Engelbrektskyrkan och min gata, det var helt tyst och ett vackert morgondis låg över stan en skarp kontrast mot festen på Hell's, men tyvärr blev pausen kortvarig då jag insåg att hela berget kryllade av råttor...

/A

Jag hade skoj

Fantastiskt bra fest igår! Tommy Lee festade loss till Swedish House Mafias ONE och jag har aldrig sett så många kändiskåta champagneflickor samlade på ett och samma ställe förut.

Nu är jag trött. Blev bannlyst från mitt eget hem igår, trots att jag var helt nykter. Annas säng är visserligen skön, men hon har ett allvarligt beroende av Facebook..

Ikväll kör vi på som galningar, satsar på att bräcka gårdagen. Vi ses på Hell's hoppas jag.

/K

Bilder från Stureplan.se





Sitemeter